söndag 28 februari 2016

Sawgrass Mills


Shopping, shopping shopping är ett enkelt sätt att sammanfatta vår andra dag i Miami. Vi tog vår stora hyrbil till Sawgrass Mills som är ett stort outlet center där det finns mängder av butiker av alla dess slag. Ett måste i Fort Lauderdale för den som gillar att shoppa!

Vi shoppade klänningar till Josefin på Raulph Lauren, Kepsar till tjejerna på Lids, italienska skjortor till Anders, väska till Josefin på Victoria´s secret och klänningar, solhattar och pyjamaser till tjejerna samt säkert något mer som vi inte kommer på för tillfället.



 Från toys r us kom vi ut med en födelsedagspresent till Kelly som hon var otroligt nyfiken på men inte skulle få öppna förens på sin födelsedag.  


Lycklig Kelly med en födelsedagspresent som hon köpt med pengar hon fått av Lasse.



Till middag fortsatte vi på vårt säkra kort och återvände till samma Outback restaurang som på gårdagskvällen. Lika gott då som nu!

I och med tidsomställningen blir det tidiga kvällar och tidigare morgnar för vår del. Holly kör även en mindre populär partytimme mitt i natten för att se till så att hon verkligen hinner få lite egentid med sina, inte lika partysugna, föräldrar. 

Hollys min när vi får in vår beställning av kött! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar