söndag 28 februari 2016

Miami Zoo

Varmt och härligt väder men med en hel del moln på himmelen innebar att fredagen var en perfekt dag för vårt inplanerade besök på Miami Zoo.  Att det var en vardag innebar ju även att det inte var så långa köer eller så mycket folk inne på zoet förutom de skolklasser som då och då kom hastandes förbi oss. 


Kelly var på strålande humör hela dagen och sprang fram mellan alla djur som inte bor i burar utan mer som större inhägnader med låga staket och djupa diken runt. Det påminde lite om Furuviks djurpark. 


Höjdpunkten under dagen var girafferna som man fick mata med löv (som självklart kostade pengar). Vi gick upp varsin gång med Kelly som kiknade av skratt när girafferna sträckte ut sina långa svarta tungor för att kunna snurra dem runt löven som erbjöds. 



Här och var hade de gjort konstgjorda djur som såg ut att stå i djupt vatten som var väldigt populära att klättra på. Vi hann med en hel del bilder, men de flesta finns på vår stora kamera vilket gör att det blir lite svårare att få med dem i bloggen. 





För Holly var höjdpunkten alla stora tavlor med hål som människor stack ut sina huvuden ur. Hon skrattade gott varje gång som någon stack ut sitt huvud ur något hål, troligtvis i tron om att de egentligen lekte tittut med henne och inte för att de ville ha kort på sig själva i form av olika djur. 

En fantastiskt härlig dag som vi avslutade med gott kött på en närliggande restaurang innan vi tog ett snabbt besök på K-mart innan hemfärd till hotellet för att ladda inför den kommande dagen med firande av vår älskade födelsedagsprinsessa Kelly.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar