söndag 28 februari 2016

Hollywood beach

Nu är vi tillbaks från kryssningen och med internet igen så nu fortsätter uppdateringen. Men vi börjar från början 😊

Vår första riktiga dag på semestern fick bli en heldag på stranden Hollywood Beach ca 20 minuters bilfärd från vårt hotell. Solen sken från klarblå himmel och havet var förvånansvärt varmt och härligt.



Kelly sjöng "vi ska åka till stranden, vi ska åka till stranden, vi ska åka till stranden" tills hon slocknade i bilen. Men när vi viskandes väckte denna vanligtvis svårväckta tjej i barnvagnen med orden "vi är framme på stranden" så flög hon upp och fortsatte direkt att sjunga på samma glada sång. 

Båda tjejerna var överlyckliga över den mjuka och varma sanden. Kelly hade inom kort både lyckats kasta sand över oss och sig själv samt gjort flertalet sandänglar. Men ifall det är smaken på sanden ni undrar över, så är det Holly ni ska vända er till då det är hon som varit grundligast med den utredningen. 





Vi hann även med lunch på en restaurang vid stranden, varsin stor (och dyr) glass samt en lekstund i en liten lekpark där vi till vår förvåning träffade på en annan svensk familj. 


Till middag var vi sugna på ett säkert kort och slog därför upp Outback steakhouse på vår GPS. Toppenbra restaurang som finns över hela USA (vad vi vet) och har gott kött, många olika tillbehör och bra priser! Holly som älskar kött av alla dess slag åt så att det stod ut genom öronen på henne medans Kelly drabbades av jetlag och helst bara ville ligga och titta på olika barnserier på mobiltelefonen. 


Trötta tjejer som återvände till hotellet efter en heldag på språng.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar