tisdag 16 februari 2016

Efter många om och men

För en gång skull var vi färdigpackade i hyfsad tid och dessutom var vi på Arlanda i otroligt god tid eftersom anslutningarna från Sundsvall inte var så många. Men tror ni då inte att planet istället ska bli försenat.

Förväntansfulla tjejer på Midlanda! 

2,5 timmes försening i detta fall innebar missat anslutningsflyg i Chicago och massvis av onödigt köande. Vi köade i Stockholm för att byta flyg, vi köade i Chicago för att få ett övernattningshotell av SAS och vi köade alldeles för länge, mitt i natten för vår del, för att få komma med shuttlen till hotellet. Och väl framme på hotellet så fick vi ingen utlovad middag då restaurangen redan hade hunnit stänga för dagen. 

Man blir trött av att vänta på försenade flyg. 

Men om vi hoppar till det som har gått bra istället då. Tjejerna har skött sig super och att Kelly är en globetrotter det visste vi ju redan. Men det känns fantastiskt bra att även lilla Holly klarar resandet med bravur!. Vilka stjärnor våra underbara tjejer är! 

 

Positivt var även att mannen som först satt med oss på vår rad fick flytta till en annan rad så att vi fick ett eget säte till Holly, guld värt eftersom båda tjejerna då kunde sova gott ! 





1 kommentar: