onsdag 2 mars 2016

Kelly 3 år!!

Hipp hipp hurra på vår underbara prinsessas 3-årsdag! Vi kan inte förstå hur du redan har hunnit bli 3 år men denna dag firade vi henne hela dagen lång. 


Dagen startade med paket, sång och ballong på sängen. Det var en lycklig Kelly som öppnade paket med både Barbiedockor och Paw Patrol-figurer. En t-shirt med paw Patrol ratade hon direkt då det inte var någon klänning och skrattandes säger hon, men mamma kläder är ingen överraskning ;).




Vi hoppade över frukosten på hotellet och for direkt till IHOP (International home of Pancakes) för att försöka få oss en pannkakstårta med jordgubbar precis som Pettson och FIndus äter på Findus födelsedag.

Men det var lättare sagt än gjort, Lördagar är en populär dag på IHOP så efter att ha åkt till  ett andra IHOP så fick vi snällt ställa upp oss i kö och vänta på ett bord. 

VI hade hoppats på sol och ännu en dag på stranden men vädergudarna var inte riktigt med oss denna dag utan det fick bli en lugn dag med en tur till ett shoppingcenter där det enda vi köpte var skor till Kellys kompis Alice. Den prinsessklänning som vi funderat på att köpa till Kelly var prinsessans själv inte så sugen på längre utan hon roade sig glatt med att bara få titta på allt roligt som fanns på Disney Store. 

Även till middagen fick vi köa men till slut så fick vi ett bord på T.G.I Fridays där Kelly fick ett ballongdjur, hamburgare och en tårta med ljus på. När även servitrisen stämde in i födelsedagssången så blev Kelly otroligt blyg och var på väg att dyka under bordet men vågade sig fram när det var dags att blåsa ut ljusen. 




Detta är vårt 3:e besök i Miami men aldrig någonsin tidigare har vi nog trott att vi idag skulle sitta i hyrbilen på väg hem till hotellet och sjunga "nu är det dags för fredagsmys" och "johny G" med noggranna direktiv från bossen i baksätet om hur alla dansrörelser skulle utföras och vem som skulle sjunga vad.  "Vifta med händerna mamma", "båda händerna pappa", "stampa med fötterna", "blunda med ögonen", "klicka med tungan mamma och pappa". Vad månne det bli av dig vår underbara Kelly <3


Grattiskram från syrran 

Och så var denna dag till enda och vår tanke var att fira våra 3 år som föräldrar med ett glas bubbel på hotellrummet men det glaset sköt vi på framtiden och valde istället att sova och ladda energi inför morgondagens äventyr. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar