onsdag 2 mars 2016

Till havs

Första heldagen ombord på båten så ägnade vi stor del av tiden åt att leta solstolar som inte redan var paxade med handdukar. För trots tidig uppstigning med hjälp av vår trogna lilla väckarklocka Holly så tar vi det otroligt lugnt på morgonen och är aldrig bland dem första vid varken  frukost eller solstolar. 



Men lite solning hann vi med och även en hel del bad, mest för Anders och Kelly, i både pool och det fina minivattenlandet som de har ombord. Den stora rutschkanan fick de tyvärr inte åka då man var tvungen att kunna åka själv. 




De har väldigt hög volym på musiken vid huvudpoolen men det finns solstolar även uppe på däck där det faktiskt går att prata utan att skrika till varandra. Och är man tävlingssugen så finns det flertalet olika tävlingar under dagen, där man bland annat kunde vinna en flaska Champagne. 

Precis som tidigare gånger så är det ett väldigt stort och vackert skepp som vi åker med. Det putsas och donas överallt och alltifrån golv till hissdörrar blänker otroligt fint.

Skeppet har barnklubbar för olika åldrar och vi gick dit i tron om att man kunde få följa med in och leka en stund. Men så var inte fallet utan det var enbart avlämning som gällde. Men till vår förvåning ville Kelly helt klart vara kvar en stund (hon som inte vill gå på dagis hemma) utan oss och helt utan någon som pratar eller förstår svenska. Det var två oroliga föräldrar som väntade utanför med telefonen som vi fått av personalen. Men det gick toppenbra och det var en strålande glad Kelly som vi hämtade efter en liten stund. 


Ikväll skulle det vara uppklätt till middagen och det är alltid roligt att se alla finklädda och glada människor som samlas. Kelly var salig över att hon äntligen fick använda sin finklänning igen. Och Anders var salig över hummern som serverades till middag.

 


Slagen hjälte vid middagen 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar