måndag 7 mars 2016

Våra dagar i Cancun

Ett stort plus med vårt hotell i Cancun var den fina vattenparken som fanns inom hotellområdet. Det var fyra större rutschkanor och ett gäng mindre, helt perfekt för Kellys ålder och några år uppåt. 






Vi tillbringade två heldagar i denna vattenpark och Kelly åkte flertalet åk. Först tillsammans med oss, men sedan helt själv. Dock så uppskattade hon lika gärna den vanliga poolen som fanns på området.


Och så Anders, med något högre fart än oss andra 😉



Holly kröp rakt ut i vattnet och tvekade ingenting när vattnet började nå henne till magen. Hon fick testa på att sitta i badstolen en kortare stund men hon uppskattar hellre att röra sig fritt.


En kväll bokade vi in oss på den mexikanska restaurangen där vi bjöds på tre-rätters med mexikanska influenser. Maten var okej men inte toppen, iaf inte enligt Josefin, men guacamolen var bland de bättre vi smakat (och vi har ätit en hel del ;)) . Kelly åt soppa och tacochips med god aptit samtidigt som hon såg på Paw Patrol. 


Vi träffade på en familj från Lettland som reste med sina två pojkar som var 5år och 9,5 månader.  Det var roligt att träffa en familj i liknande situation som oss och extra roligt att deras yngsta bara var en dag yngre än Holly. Vi umgicks med dem två kvällar innan de fortsatte sin resa till Kuba där vi ju var när Kelly var liten. 


En av kvällarna var vi på en piratshow på hotellet, kanske inte en av de bättre men Kelly uppskattade den och blev inte rädd, som vi trodde, när det kom pirater smygandes bakom oss för att ta Kapten Jack utan istället så sa hon "Åh mamma där kommer piratens alla vänner!". 

En annan kväll var det mexikansk afton på hela hotellet vilket bland annat innebar mexikansk mat i buffén och Pinata för barnen! Pinata innebär att barnen får slå på en slags pappfigur med en pinne och till slut så ramlar det ut godis. Kelly var otroligt pepp och vågade sig faktiskt fram för att slå några slag. När det var dags för godisregn så försökte hon först själv men vi blev tvungen att hoppa in och hjälpa henne då de större barnen tacklade undan alla små. Hon var väldigt nöjd över sin blå klubba! 




En kväll for vi in till Cancun för att handla blöjor och lite annat. Vi började i själva downtown men tog sedan en taxi till Las Americas som är ett stort köpcenter med massor utav butiker. Downtown är säkert billigare men ett köpcentrum känns smidigare med barnen. 

Kelly somnade redan vid första stoppet och sov sig sedan igenom förflyttning till taxi, förflyttning till vagn, ca 2,5 timmars shopping, förflyttning till taxi, förflyttning till vagn och så småningom förflyttning till sängen. Hon är helt otrolig! 

Även Holly börjar bli rutinerad och även fast hon kan vakna ibland så är hon antingen glad, nöjd och vaken eller så somnar hon om på direkten. 


Tyvärr så var det riktigt tråkigt väder på vår sista dag i Cancun så då lämnade vi väskorna på hotellet och återvände till shoppingcentret. Denna gång för att kolla på lite mer saker än det vi hann med på vår förra shoppingtur då vi mest letade efter blöjor till tjejerna och byxor till Anders. 





Vi är otroligt nöjda med vår vistelse i Cancun och på All Ritmo och kan absolut rekommendera hotellet till andra! Maten var god och varierande. Under våra 4 dagar där så hann vi med att äta allt ifrån mexikansk mat till sushi i buffén samt dricka gott bubbel till frukosten. 

Bästa frukosten! Bubbel, nutella och sötaste Holly <3

De här två! <3



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar