måndag 7 mars 2016

Från Miami till Cancun

Vi hann med en sista härlig frukostbuffé,med samma klass som hotellfrukostar i Sverige, och en obligatorisk morgonglass innan vi gick Iland för att påbörja dagens köande. 


Eftersom vi inte hade någon brådska så valde vi att stiga av långt senare än vårt bagagenummer ropades ut, vilket gjorde att vi iaf inte behövde vänta något på vårt bagage,vilket är superhärligt. Vi behöver sällan vänta speciellt länge på vårt bagage även vid flygresor då vi oftast väljer att kliva av planet sist av alla. 

Trötta medresenärer på detta plan 

Taxichauffören fick smälla igen bakluckan flera gånger men till slut så gick den igen och allt vårt bagage var lastat i både bagelucka, framsäte o våra famnar. Då var vi på väg till Miami flygplats  där det blev några timmars väntan bestående av butikskollande o lunch för tjejerna innan vi steg på planet som skulle ta oss till Mexico. 

Väl framme så kostade vi på oss en egen taxi för 60 USD tur och retur från flygplatsen för att slippa undan den evighetslånga åkandet som gemensam shuttle lätt innebär här i Cancun. 

Vi fick en fantastisk start i Mexico på vårt hotell, All Ritmo Cancun resort and waterpark, då vi vuxna fick varsitt glas bubbel, uppgradering till juniorsvit för ynka 15 USD/natt och kakor till Kelly. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar