fredag 21 januari 2011

Slutet av resan

Morgonen startade med att Magnus dukade fram frukosten och så packade vi ihop alla våra saker. Vi lämnade bagaget på hotellet och åkte med vår hyrda numera sandiga jeep till Flamenco beach där Josefin och Anders stannade för att påbörja dagens solning medan Magnus och Henrik lämnade tillbaka bilen.


Bilfirman var snäll och skjutsade tillbaka Henrik och Magnus till stranden där vi tillbringade några härliga timmar i solen innan det var dags att byta om och göra oss redo för båtresan tillbaka till Puerto Rico. Vår fantastiske chaufför väntade på oss vid kajen och tog oss till ett hotell i San Juan. På kvällen gjorde vi ett återbesök på en trevlig restaurang vid Plaza de Condado där vi återigen intog en fantastisk skaldjurspasta. Grabbarna utmanade dessutom ödet med ostron till förrätt.

Efter middagen rundade vi av på en uteservering med ännu en fräsch mojito.



Vi anlitade vår nästintill private chaufför William från gårdagen även för resan till flygplatsen på torsdagsförmiddagen och efter ett snabbt stopp på Mc´Donalds bar det av till New York. Från New York flög vi sedan i ett nästintill tomt flygplan, där vi alla fick tillgång till 3 egna säten, över till London. I London hade vi tänkt handla på Tax Free men eftersom det mesta som vi ville ha enbart gick att köpa ifall du reste utanför Europa så blev det mest bara lite Champagne och vin.

Att välkomnas av svenska flygvärdinnor på den sista flygningen var både lite underligt och samtidigt hemtamt och vi sov bort den mesta av tiden på planet. Väl på Arlanda blev det till att säga hejdå till Magnus som for in till huvudstaden för att möta upp sin sambo Helena medan vi andra tre satte oss på tåget för att ta oss hem till Härnösand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar