tisdag 18 januari 2011

Anders 30 år!!!!

Tiden här bland drömöarna går otroligt fort och när detta skrivs så är vi redan inne på våra sista dagar. Vi har hunnit uppleva så mycket på kort tid att allt aldrig kommer att kunna beskrivas här, men vi ska göra så gott vi kan.

På torsdagen när vårt fartyg stannade till vid St.John valde vi att stanna kvar på båten och bara ta det lugnt vid poolen och äta av allt gott som båten har att erbjuda. Anders och Mange, våra rastlösa själar, hann även med lite basket, pingisspelande och löpbandsspringande innan det var dags att börja klä om inför den andra formella middagen.

När vi låg på solstolarna fick vi även chansen att se ett nygift par dansa bröllopsdans till musiken från skeppets reagge-band.

Före dagens middag passade vi på att kolla in fartygets is-show som var otroligt imponerande med riktigt skickliga is-dansöser/dansöser och artister.



Middagen var som vanligt både trevlig och god och efter 12-slaget satte vi igång och firade Anders födelsedag med att dricka och dansa långt inpå sena natten.

Anders stora dag tillbringade vi i St.Marteen som var en otroligt mysig stad där vi helt klart kunde ha tänkt oss att stanna några dagar extra. Själva affärsgatan låg precis ovanför strandgatan och dess strand med fin sand och härligt turkosblått vatten. Här fanns mest juvelerare men även hel del andra märkesbutiker som nog går otroligt bra eftersom denna ö är den enda ön i Karibien som är skattefri.

Vi gick verkligen ut hårt med att fira Anders och startade redan vid 7-tiden uppklädda i kostym, fluga, vitskjorta och glitterklänning med att dela på den första flaskan med champagne.


Vid middagen hann vi med att sjunga födelsedagssången på både spanska, svenska och engelska tillsammans med serveringspersonal och andra trevliga själar som ville delta i denna skönsång. Kvällens meny bestod bland annat av hummer där grabbarna passade på att ta en extra portion samt att Anders fick en extra efterrätt med tända ljus i!

Där efter fortsatte det i ett otroligt tempo med en till champagne flaska, drinkar i Pianobaren, fler drinkar uppe vid solariedäcket, där det kvällen till ära var disco och dansöser som dansade kring poolkanten, och sedan mängder av fler drinkar och dans i högt tempo långt in på morgontimmarna. Det var verkligen en otroligt lyckad kväll och det var 4 lyckliga men ack så trötta själar som avslutade det storslagna firande med några timmars sömn på sina rum.

Fortsättningen på våra underbara dagar kommer någon annan dag..just nu har vi fullt upp med att ta vara på alla de fantastiska timmar vi tillbringar här på ön Culebra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar