tisdag 28 januari 2014

Woodbury Outlet

Även fast vi oftast är vakna runt 7 så lyckas vi på något sätt alltid hamna i stress och jäkt ifall vi ska göra någonting. Eftersom New York fortsatte att bjuda oss på mestadels regnigt väder så hade vi bestämt oss för att kolla in Woodbury Outlet, ca 1 timme utanför New York.


Biljetterna bokas med fördel via internet då de är 7 USD billigare/person och läser man bara igenom informationen nogrannt och tänker på att ta med sig legitimation när biljetterna ska hämtas ut hos Gray Line så flyter allt på mycket smidigt..Ifall man inte tänker på det, så kan det bli en hel del springande, jäktande och stressande även här innan man kan andas ut för att man kommit med rätt buss.

Woodbury outlet är stort, riktigt stort! Men tyvärr lite ologisk format vilket gör att du lätt missar någon butik. Det blev slutligen en del shopping på butiker som GAP, Ralph Lauren, American Eagels o.s.v. Det var rea i de flesta butiker så det gick att göra otroliga fynd! Dock har ju även butikerna inne i stan ungefär samma priser såhär i reatider så en hel del hade vi nog kunnat handla där ifall vi vetat om det innan.

Kelly fortsätter att vara den lilla solstråle som hon alltid varit och hejar glatt på alla hon möter. Och ifall någon inte kollar på henne så ropar hon gärna till dem så att hon så småningom kan heja även på dem ;).


Maten på outletet är ingen höjdare, men väljer man det Mexikanska stället så har de iallafall riktigt god Guacamole!

Slutligen, en lång men mycket bra shoppingdag där vi dock låg i lä med många andra som hade förberett sig genom att ta med en stor tom resväska som de fyllde med alla sina fynd. Mycket smart, speciellt eftersom du annars måste sitta med dina påsar i knäet på vägen hem.


Kelly brings TiVo back home

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar