söndag 6 mars 2016

Sista heldagen ombord!

Sista dagen ombord och tyvärr molnigt o blåsigt även idag. Det stora pool-området har ett tak som går att ta bort vilket är väldigt smidigt vid dåligt väder. Vi låg mest hela dagen på solstolarna o Anders o Kelly passade på att ta en sista badning i hotellets pool. 


Glass i stora lass! 

Lycklig Kelly som fick ha efterlängtad picknick i solstolen. 

Eftersom Holly är för liten för att bada i poolen (enligt amerikanska regler) så får Josefin ställa upp och vara barnvakt åt henne när Anders vill bada i den kyliga poolen ;) 


Pizzorna ombord är riktigt goda och de gör dem på beställning. Det finns en 5-6 stycken att välja på och det är alltid lång kö till dessa pizzor som bakas på rullande band med en ugn som de far igenom och är färdiggräddade när de kommer ut på andra sidan. 


Det är inte lätt att vara den enda mannen i familjen ;)

På eftermiddagen fick vi skynda oss för att göra oss redo för biovisning av "Insidan ut" som visades på storbild vid poolområdet. Supermysigt att ligga på varsin solstol och äta popcorn, dricka drinkar och se på film. Holly låg och sov gott i vagnen med hörselkåpor på sig. 





Lagom till middagen var båda tjejerna vakna och favoriten för Hollys del var grodlåren som hon fick smaka av Anders! Huva! Kelly blev överlycklig över det fat med jordgubbar som hon serverades då servitören förstått att hon gillade jordgubbar.



Vi ägnade dygnets sista timmar åt packning och lite rensning inför ilandstigning och flygresa till Mexico.  Det börjar bli väldigt mycket i vårt redan tidigare stora bagage. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar