söndag 6 mars 2016

Belize

Det var rekordvarmt när fartyget la till utanför Belize så efter att ha åkt in med en båt från fartyget så bestämde vi oss för att följa med på en tur ut till en ö där det utlovades strand och bad. 



Kelly tyckte att det var fantastiskt härligt att åka båt och njöt av resan till ön som visade sig vara pyttepytteliten. Men ön hade det viktigaste för dagen, en vacker strand omgiven av kristallklart vatten.

Holly tog livets första havsdopp och som hon njöt! Sand och vatten står högt upp på hennes favoritlista. 



Tur-bolaget bjöd på valfria mängder Rom-punsch, saft-punsch och vatten. Vattnet serverades i små påsar som du fick bita av ett hörn på för att kunna dricka. En ny upplevelse för vår del, men en väldigt roligt sådan enligt Kelly. 

Det var otroligt hett även ute på ön trots dess svalkande vindar och det var nog många som brände sig denna dag. Och så även vi, men i långt mildare grad än de som såg ut som kräftor till middagen. 


På vägen tillbaks var Kelly lite väl övertrött och efter lite tårar så somnade hon i Anders famn. Holly varvade mellan att sova och charma andra passagerare. 

Denna kväll började vågorna att kännas av och vi ångrade vårt val av hytt långt fram i fartyget då vi både kände av gungandet väldigt starkt och hela tiden kunde höra hur vågorna slog. 

Kelly uppklädd inför middagen i den underbara klänningen som Sofia har sytt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar