onsdag 2 mars 2016

Carnival Splendor - Karibienkryssning

Söndag och dags för ombordstigning på det kryssningsfartyg som skulle bli vårt hem för en vecka. 


Vår fjärde kryssning totalt men första kryssningen med Carnival och även den första med barn. Det skulle komma att bli en toppenvecka trots lite dåligt väder och en del sjögång. 

Men vi gör som vanligt, och börjar från början :).

Efter avlämning av hyrbilen på flygplatsen fick vi gratis shuttle med en liten buss till hamnen. Chauffören påbörjade glatt resan med att säga att han skulle ta oss dit snabbt (även fast ingen ombord hade speciellt bråttom). Men fram kom vi, både snabbt och hyfsat säkert, och incheckningen på båten gick smidigt även fast vi blev av med en hel del vatten som var tänkt till tjejernas välling då de förklarade att enbart babyvatten är godkänt att ta med större mängder av ombord. Det sk. Babyvattnet går visst att köpa dunkvis på Walmarts babyavdelning.
 

Eftermiddagen och kvällen ägnades åt att kika runt på det stora skeppet och avslutades med en middag på den fina restaurangen. På denna kryssning har vi "My time dining" vilket innebär att vi får välja tid, inom ett visst intervall, som vi äter varje kväll Vissa kvällar var det kö, men oftast inte. Men det var iaf smidigt att inte ha en speciell tid att passa när man reser med små barn.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar