måndag 10 februari 2014

Första dagen i Havanna

14:e januari och Anders födelsedag innebar mest resor för vår del. Och denna dag kan snabbt sammanfattas till att om något kan strula så gör det det!


Brian och Ernesto hade fixat en tårta till födelsedagsbarnet!
Shuttlen till flygplatsen blev försenad då några gäster inte dök upp, 2 av våra väskor vägde 1 kg för mycket och fick packas om, de blev sura för att vi stoppade ner en fleecefilt i ena resväskan efter vägning, planet från new york blev försenat, vi missade precis shuttlen mellan terminalerna i Mexico och fick betala 20 USD för en taxi bara för att kunna hinna med nästa flyg, vi blev påminda om att man måste betala 26 USD per person för att flyga ut ur Mexico och vi fick vänta nästan en timme extra på barnvagnen i Kuba enbart eftersom personalen inte orkade gå ut och kolla efter den.

Men självklart var det saker som gick bra också! Vi fick behålla alla barnmat inklusive termosen med varmt vatten och flaskan med kallt vatten på alla flyg, vi fick gå före i den långa passkön i Kuba eftersom vi hade ett barn, Kelly var glad hela tiden och klarade även dessa flygresor bra och slutligen, vår shuttle från flygplatsen, som alltid brukar strula, var kvar även fast han hade fått vänta så länge på oss.



Vi avslutade iallafall Anders födelesedag på bästa vis med en middag på en liten mysig restaurang (Decameron) som vi blev rekommenderade av Brian , i vars hus vi bor. 

Här följer lite bilder på klassiska amerikanska bilar









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar