lördag 26 maj 2012

Ruiner och springtävling!

Efter lite intagande av frukost/lunch på ett hotell några minuter bort passade vi på att göra oss kända här i Tulum genom att ringa och sjunga för Markus, Josefins storebror, på hans födelsedag. Denna skönsång utfördes i restaurangen på vårt boende eftersom internetuppkopplingen är bäst där, så idag var det vi som stod för förmiddagsunderhållningen J.


Där efter tog vi en taxi bort till ruinerna här i Tulum som är de enda Maya-ruiner som ligger så vackert vid havet. Det var otroligt hett att vandra runt där och var och varannan turist hade tagit av sig till badkläder.
Kvinna som passade på att utföra lite Yoga vid ruinerna.
Vi strosade runt där en stund men kände båda två att vi börjar bli ganska så mätta på ruiner för denna gång och kanske inte uppskattade det vackra lika mycket som vi kunde ha gjort.



Väl tillbaks var det skönt att ta sig ett dopp i havet och lägga oss på varsin solstol och bara slappna av. Nu när vi är på semester från semestern så tar en utflykt snabbt på krafterna ;).


När vi väl var utvilade och hade flyttat upp på vår altan så måste vi ju passa på att göra något som vi kan göra här men inte på så många andra platser där vi kommer att vara den närmaste tiden. Det fick bli en fartfylld springtävling från vår altan och rakt ner i det varma och härliga havet. Och självklart finns allt med på film!


Vi hann även med lite fotograferande i vattnet med hjälp av vårt stativ innan det var dags att hoppa in i den saltvattenblandade duschen och börja förbereda sig för lite middag på kvällskvisten. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar