måndag 28 maj 2012

Från Tulum till Puerto Aventuras

Sista dagen i Tulum bjöd på strålande väder på morgonkvisten för att bara någon timme senare bjuda på regn och mörka moln över hela himmelen. När dessa moln uppenbarade sig kände vi att det passade bra för oss att lämna Tulum och bege sig mot Puerto Aventuras.

Utsikten från restaurangen i Tulum 
Vi tog en taxi in till centrum och för ynka 12 kronor per person kunde vi åka buss i ca 30 minuter till Puerto Aventuras där vi blev avlämnade vid ingången till själva området. Inga bussar går innanför områdets murar så det var antingen apostlahästarna eller taxi som gällde sista biten till hotellet och då vi ju inte riktigt visste hur långt det var fick det bli taxi denna gång.

Hotellet vi ska bo i 9 nätter på heter Catalonia Riviera Maya Resort and Spa och är ett fint all inklusive hotell med 6 restauranger och 5 pooler. Med andra ord, vi kommer kunna må riktigt gott under våra sista dagar i Mexico!

När man är borta under en längre period blir det självklart mycket fokus på pengar hela tiden. Vilket gör det extra skönt att få avsluta på ett all inklusive hotell och kunna lägga de tankarna lite åt sidan och bara njuta. Det blir lite som en semester från semestern J.

På kvällen gick vi till buffén som serverar middag och avnjöt en riktigt god middag med kanske inte det bästa röda vinet vi smakat men med riktigt goda Mojitos till efterrätt J.

Och vi måste väl erkänna att det var riktigt skönt att slippa myggnätet runt sängen denna natt, även fast Josefin försökte intala sig att det var precis som den himmelsäng hon önskat sig som liten ;). 

Vårt rum  i Tulum

Duschen i Tulum, det orangefärgade tyget är egentligen vårt överkast..man tager vad han haver!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar