söndag 3 juni 2012

Tennis och Mexikansk mat!

Vaknade upp till en molnig himmel som efter frukosten påbörjade sin förvandling mot en klarblå molnfri himmel. När solen är helt framme är det verkligen fantastiskt hett och det är svårt att förstå att vi snart ska hem till kylan som alla skriver om på ansiktsboken. Ni måste skynda på sommaren där hemma!

Snyggaste glasögonen ;)



Idag har vi faktiskt varit lite hurtiga då vi efter några timmar på varsin solstol med inkluderade dopp i poolen så tog vi oss iväg och spelade lite tennis! Det var riktigt roligt och självklart var ju Josefin tvungen att hålla i traditionen och skjuta iväg en av bollarna utan för planen…man kan ju inte rå för att man är stark ;). 




Alla kollar ju efter vigselring när de hör att vi är på "smekmånad" så Josefin har fått en provisorisk av Anders, vad tycks? ;) 

Vi avslutade dagen på den mexikanska a la carte restaurangen där vi testade tortilla soppa, brödinbakad kyckling och fajitas, mycket gott med lite extra guacamole till! Ett extra plus var att de hade ett riktigt vin där istället för de blaskiga de serverar på övriga ställen :).



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar