måndag 4 juni 2012

Sista heldagen på all inclusive


Sista heldagen här på hotellet bjöd tyvärr på regn och ruskväder så vi bestämde oss istället för att fara in till Playa del Carmen för lite shopping. Hittade en del presenter till nära och kära samt att vi hann med ett besök på Walmart innan vi tog en Collectivo tillbaks. Vi måste än en gång påpeka hur smidiga dessa collectivos är, helt klart något vi borde införa i Sverige istället för att köra alla dessa stora bussar överallt :).



Inne på Walmart hade vi tänkt köpt med oss en flaska Tequila hem men tji fick vi! För ni väl kom till kassan plockade kassörskan bort den från bandet med sur min och sa att den fick vi inte köpa. Vi blev helt förundrade och frågade självklart varför men kvinnan vägrade att ens försöka förklara. Men som tur var hade vi två turister bakom oss som kände till att man inte får köpa alkohol i Mexico på söndagar, vilket de verkar hålla stenhårt på! 

Firestarter Vodka!
Nalle Puh marknadsför en butik i Playa Del Carmen

Kvällen bjöd på supergott grillat kött i Bamboleo grill (a la carte restaurang) där vi lyxade till det och köpte in en flaska jättegott argentinskt reserva-vin såhär på vår näst sista kväll i Mexico.


Där efter bar det av till sport-baren för lite biljardspel och så småningom tog vi chansen att svänga våra lurviga på hotellets natt-klubb. Och i sann USA-anda var det en hel del som glatt ägnade sig några slags dance-battles eller skryt-med-vad-du-kan-danser ;). Men då vi varken har några talanger inom breakdance, moonwalking, eller rumpskakning och så höll vi oss undan dessa battles och när vi kände oss nöjda återvände vi till rummet för att sova vår sista natt på detta härliga hotell! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar