lördag 2 juni 2012

Aktiv dag i paradiset!

Igår fick vi verkligen den hela soldagen som vi hade önskat oss. Det var otroligt hett hela dagen och behovet att svalka sig uppstod mest hela tiden så det är ju tur vi har nära till både pool och hav :). 


Vi tog det lugnt stora delar av dagen för ett litet avbrott för boule-spel och hästsko-kastning där Josefin stolt kan meddela att hon gick vinnande ur båda grenarna utan vare sig fusk eller handikapp!

Anders hann även med att spela lite vatten-volleyboll med ett gäng amerikaner som var smått överfriskade. Det är en hel del som passar på att utnyttja all-inclusive baren lite mer än andra om man säger så ;).

I och med att personalen i lobbyn glömt bort att stryka för den restaurang som enbart ingår i de uppgraderade rummen på en av våra al a carte restaurang-lappar så trodde vi att vi skulle kunna äta middag på tapas-restaurangen ikväll.  Dock var så inte fallet utan de kollade nog mer på våra röda armband, de uppgraderade har grå band, än på biljetten så det fick bli italiensk till middag istället. Maten var riktigt god och det är ju aldrig helt fel med 3-rätters :).



Ikväll var vi även förbi lobbyn och hörde efter ifall vi kunde förvara vårt bagage på hotellet på måndag och till vår glädje kunde vi både det samt behålla våra all-inclusive band så att vi kunde äta och dricka gratis hela dagen . Mannen i lobbyn skämtade och sa att det skulle kosta oss varsin glass och när han sa det hade han nog inte räknat med att vi några minuter senare skulle komma med varsin glass till dem ;).  Kvinnan i lobbyn blev helt förskräckt då hon trodde att vi inte förstått att det bara varit ett skämt medans mannen jublade glatt åt vårt påhitt!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar