onsdag 19 maj 2010

18 tums Pizza

Måndag och ännu en dag i värmen som vi startade med en sovmorgon och sedan lite frukost/lunch här på hotellet. Det är helt perfekt att man kan äta frukost vilken tid man vill så att man slipper ställa klockan varje dag! Resten av dagen såg ut precis som tidigare dagar förutom att Anders inte behövde ligga och plugga dykteori förstås.


På kvällen strosade vi längs strandpromenaden bort till Shakey´s och beställde in deras 18 tums Grand Slam Pizza som är uppdelad i 4 olika förbestämda pizzasorter. Pizzan var otroligt god och helt perfekt såhär dagen efter!
Längre ner på stranden satt ett gäng barn som passade på att tigga mat från gästerna på restaurangen när personalen inte såg dem. Den lille pojken som kom till vårt bord tog glatt emot den pizzabit som vi hade kvar.

Det var fascinerande att se att dessa fattiga och hungriga barn så gärna delade maten som de fick mellan varandra. Till och med två stycken hundar som båda betedde sig som en i gänget fick ta del av maten som barnen tiggt till sig och när människor stannade till för att ta kort på barnen så satte sig hundarna glatt bredvid dem och stirrade rakt in i kameran tills fotot var taget.

När vi hade ätit färdigt så beställde vi in en till pizza som vi sedan gav till barnen. Ögonen verkligen lyste av både förvåning och tacksamhet då de tog emot kartongen med en hel pizza istället för de rester de tidigare tiggt till sig.
Glada över att ha kunnat ge glädje åt andra strosade vi tillbaks till rummet och la oss och såg på en film.

1 kommentar:

  1. Vad gulligt av er =) det bästa man kan ge tiggare är ju just mat! Atlas hälsar att han längtar efter er också, han vill visa upp sin snygga kropp! Igår var vi ute och sprang, köpt en sele som du tipsade om! Han drog mig runt 5 km, bra jobbat! Han väger nu lite över 6 kg, min lilla muskelklump! ;) Ta hand om er! Vi saknar er här hemma, men det har ni nog förstått! ;) KRAM LINDA

    SvaraRadera